این حسگر از جنس سلولز استات است که یک ماده گیاهی زیستتخریبپذیر و سازگار با محیطزیست میباشد.
پژوهشگران با استفاده از روش ریختهگری، استات سلولز را تولید کرده و سپس آن را در قالبی شکلدهی نمودند. در مرحله بعد 3 الکترود سیستم الکتروشیمیایی را روی آن چاپ نمودند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری کشاورزی سایت شات ایکس و به نقل از العین برای آزمایش این حسگر، آن را به گوجهفرنگی و کاهو متصل کردند. نتایج حاکی از آن بود که این حسگر توانایی تشخیص سموم را به خوبی سایر روشهای شیمیایی دارد. ShotX.ir@2Ads_2
این اختراع میتواند کمک شایانی به مقامات بهداشتی، کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات ارگانیک نماید تا بتوانند عاری بودن محصولات خود از سموم را تأیید کنند. همچنین با توجه به زیستتخریبپذیر بودن این حسگر، آسیبی به محیطزیست وارد نمیکند.
ShotX.ir@3Ads_3
امید است این حسگر در آینده نزدیک در دسترس عموم مردم قرار گرفته و بتواند سلامت غذایی آنها را تضمین نماید.